Aktualitások

Edzésrend 2017-18 tél
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Elkészült a té...

Az évindítással összefüggő legfontosabb információk
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Hamarosan vég...

Őszi edzésrend és csoportbeosztás
Jövő héttől az edzések is megkezdődnek Budakeszin,...

Augusztusban is lesz tábor
A BLA napközis táborát megfelelő számú jelentkező ...

Nyári programok
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ezúton tájékozta...

 
2013-11-25
2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25
 

Kétgólos hátrányból is győzelem

Szombaton Biatorbágyon fogadtuk az Érd u14-es és u15-ös csapatait és mindkét korosztályban győzelmet arattunk (5-2, 11-0).

Kétgólos hátrányból is győzelem
Az u15-ös mérkőzésen hiába kezdtünk remekül, három nagyobb lehetőséget is kihasználatlanul hagytunk, ami megbosszulta magát, az ellenfél kétgólos vezetésre tett szert az első félidő derekára. Lehetőségük volt a harmadik gólra, ám nekünk sikerül egyenlítenünk a játékrész végére. A második félidőben már uraltuk a játékot, előbb gyorsan megszereztük a vezetést, majd magabiztossá tettük a győzelmet. Csapatomon látszott, hogy nehezen alkalmazkodunk a füves pályához; nyolc hónap alatt másodszor játszottunk normál, füves pályán.

Az u14-es mérkőzésen nagyobb volt a különbség a két csapat között; gyorsan vezetést szereztünk és a második félidőre már arra is volt lehetőségünk, hogy a játékunk minőségén is javítsunk.

Babó Levente

vissza     nyomtatás     cikküldés     archívum
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR