Aktualitások

Edzésrend 2017-18 tél
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Elkészült a té...

Az évindítással összefüggő legfontosabb információk
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Hamarosan vég...

Őszi edzésrend és csoportbeosztás
Jövő héttől az edzések is megkezdődnek Budakeszin,...

Augusztusban is lesz tábor
A BLA napközis táborát megfelelő számú jelentkező ...

Nyári programok
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ezúton tájékozta...

 
2013-11-25
2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25
 

Komárom ellen is hat pont

U14-es és U15-ös csapatunk is legyőzte a Komáromot a kiemelt másodosztályú bajnokság aktuális fordulójában. A kisebbek 7-0-ra, míg a nagyobbak 3-1-re diadalmaskodtak a tabellán egyaránt az élmezőny alján elhelyezkedő ellenfelükkel szemben.

Komárom ellen is hat pont
U14: Nagyon jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, amelynek eredménye Telihay Ádám szép gólja lett, amelyet további látványos találatok követtek. Az ellenfél inkább egyénileg próbálkozott, de szerevezett játékunk ellen nem tudott komolyabb ellenállást felmutatni.

U15: Ismét hátrányból kellett fordítanunk, ami sikerült és ez a csapat erejét mutatja. A játékunk elmaradt az általunk megszokottól, de a kibontakozást nehezítette az ellenfél stílusa, amely nélkülözött minden játékkal kapcsolatos törekvést. Ez azonban csak részben ment fel bennünket, mert engedtük, hogy elrontsák a játékunk, sőt olykor már mi is indokolatlanul sok labdát rúgtunk el, indítottunk hosszan. A nehéz mérkőzésen elért győzelemért, hozzáállásért azonban jár az elismerés.

Babó Levente

vissza     nyomtatás     cikküldés     archívum
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR