Aktualitások

Edzésrend 2017-18 tél
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Elkészült a té...

Az évindítással összefüggő legfontosabb információk
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Hamarosan vég...

Őszi edzésrend és csoportbeosztás
Jövő héttől az edzések is megkezdődnek Budakeszin,...

Augusztusban is lesz tábor
A BLA napközis táborát megfelelő számú jelentkező ...

Nyári programok
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ezúton tájékozta...

 
2013-11-25
2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25
 

II. osztály, U15 Közép-Nyugat: Bajnokcsapat!

Százhalombattai győzelmével (3-2) két fordulóval a bajnokság befejezése előtt bajnoki címet ünnepelhetett u15-ös csapatunk a másodosztályban. Egyesületünk tíz éves fennállásának eddigi legnagyobb sikerét érte el a 2001-es csapat. Az u14 is kitett magáért, 13-0-ra diadalmaskodott a Százhalombatta ellen.

II. osztály, U15 Közép-Nyugat: Bajnokcsapat!
Az u15-ös mérkőzés tétje a bajnoki cím megszerzése volt. Az elmúlt időszak sok esőzése ellenére megfelelő állapotú pályán játszhattunk, ám a mély talaj megnehezítette labdabirtokló játékunkat. Talán ezért, talán a „tét” miatt, kicsit görcsösebbek voltunk a szokottnál és néhány egyéni teljesítmény is elmaradt a várttól a mérkőzés első szakaszában. Szabolcsi, majd Smudla góljával hiába vezettünk megnyugtatóan egy pillanatnyi kihagyás megbosszulta magát és az ellenfél egy védhetetlen lövéssel visszatért a mérkőzésbe. A második játékrészben végre játékban is magunkra találtunk, amelyet több helyzet és Golda Andris gólja is bizonyított. Az ellenfél azonban nem adta fel, de csupán újabb szépítésre futotta az erejéből, így 3-2-es győzelmünkkel két fordulóval a bajnokság vége előtt bajnoki címet ünnepelhettünk. Gratuláció a srácoknak az egész éves teljesítményükért! A hátralévő két fordulóban a gyakorlásé, örömfocié lesz a főszerep.

Az u14-es mérkőzésen korán vezetést szereztünk, kiváló egyéni teljesítményekkel és a szezon egyik leglátványosabb játékával fölényes győzelmet arattunk. Kiemelendő, hogy a játékosok nagyon élvezték a játékot, magukat, egymást és a minket elkísérő szülőket is szórakoztatták. Felnőtt szinten az ilyen játékért fizetnek a nézők.

Babó Levente

vissza     nyomtatás     cikküldés     archívum
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR