Aktualitások

Edzésrend 2017-18 tél
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Elkészült a té...

Az évindítással összefüggő legfontosabb információk
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Hamarosan vég...

Őszi edzésrend és csoportbeosztás
Jövő héttől az edzések is megkezdődnek Budakeszin,...

Augusztusban is lesz tábor
A BLA napközis táborát megfelelő számú jelentkező ...

Nyári programok
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ezúton tájékozta...

 
2013-11-25
2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25
 

Kiváló évet zártunk csütörtökön

Közel kétszáz gyerek, szülő, érdeklődő vett részt csütörtökön délután Budakeszin a sportpályán a Budakeszi Labdarúgó Akadémia hivatalos évzáróján. A remek hangulatú rendezvényen mi mással, mint futballal ünnepeltük az eltelt 2015/2016-os idényt, amely felejthetetlen perceket, kiugró teljesítményeket, eredményeket hozott a BLA életében.

Kiváló évet zártunk csütörtökön
Aki kicsit késve, négy óra után érkezett a pályára csütörtökön már a pályán futballozó gyereksereggel, beszélgető szülőhaddal, hangos zenével, rotyogó gulyásleves és bajai halászlé illatával találkozott.

Ám ez még csak az induló kép volt a délután folyamán; a Kutasy Pali bácsi vezette rögtönzött ovis fesztivál, az APUKÁK-EDZŐK barátságos mérkőzés (melynek eredményét fedje jótékony homály), a buborékfoci, amelyben kezdetben több volt a passz, mint az ütközés (ez a BLA DNS-ében van), még tovább emelték az amúgy is kiváló hangulatot. Zárásként az U14-es és U15-ös II. osztályú bajnokcsapatainkat köszöntöttük, akiknek láthatóan jól esett a népes közönségtől kapott hatalmas taps az aranyérmek átvételekor.

Fantasztikus hangulatú délutánt töltöttünk együtt, ahol a BLA nagy családja adózott közös szenvedélyének, a futballnak.

vissza     nyomtatás     cikküldés     archívum
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR