Aktualitások

Edzésrend 2017-18 tél
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Elkészült a té...

Az évindítással összefüggő legfontosabb információk
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Hamarosan vég...

Őszi edzésrend és csoportbeosztás
Jövő héttől az edzések is megkezdődnek Budakeszin,...

Augusztusban is lesz tábor
A BLA napközis táborát megfelelő számú jelentkező ...

Nyári programok
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ezúton tájékozta...

Eredmények
2010-11-20:
Budakeszi Labdarúgó Akadémia - Bp. Honvéd (U13) 1:1 (1:0)

2010-11-20:
Merkap Maraton Team SE - Budakeszi Labdarúgó Akadémia (1. csapat) 1-4 (0-3)

2010-11-13:
Budakeszi Labdarúgó Akadémia - Soroksár (1. csapat) 2-1 (1-0)

2010-10-30:
Erzsébet SK - Budakeszi Labdarúgó Akadémia (1. csapat) 1-1 (1-0)

2010-11-06:
Isetenhegy FC - Budakeszi Labdarúgó Akadémia (1. csapat) 1-2 (1-0)

 

A Budakeszi Labdarúgó Akadémia szülői szemmel...

"a második Család"

2005. őszén új színek költöztek a budakeszi sport életébe. Azóta a piros és fekete, nap, mint nap beterítik a faluszéli sportpálya zöld gyepét, a vele járó közösségi élet pedig, a Gyermekek, Edzők, és Szülők mindennapjait.

Már az első évben bebizonyosodott, komolyabb dologról van szó, mint szaladgálás a labda után, ahol az ovisok, és kisdiákok eltölthetik szabadidejüket...

A vezetőedzőnek köszönhetően felkészült szakmai tudással bíró edzők foglalkoznak a kis sportolókkal, akik nemcsak tudásukat, és tapasztalatukat osztják meg velük, hanem emberi szeretetüket is! A szülők minden évad elején tájékoztatást kapnak az aktuális edzéstervről, hogy otthonról is hatékonyan tudják támogatni a Csapat munkáját.

A két és fél év alatt kialakult együttműködés Edzők, Gyermekek, és Szülők között egy olyan Egységet biztosít az ifjúság számára, amellyel biztosan haladhatnak a fejlődés útján.

A speciális sportági technikák elsajátítása mellett, elsősorban arra törekednek, hogy a játék igazi szeretetét ültessék el a kisfocisták szívében.

"Nem baj, ha nem nyerünk, csak játsszunk egy jót!" - bíztatja Sanyi rendületlenül a gyerekeket, majd minden hétvégén, gondosan ügyelve, nehogy lemaradjanak valamelyik bajnokságról, elszalasztva ezzel a tapasztalatszerzés lehetőségét.

A "kisedzők" kitartó munkája nagy energiát ad a fiúk számára, így minden meccsre lelkesedéssel készülnek, ahol a győzelem felhőtlen örömeit is átélhetik.

A tartalmi igényesség mellett törekednek a vizuális egységességre is, mely meghatározója bármilyen sportegyesületnek, így az Akadémia technikai felszereltsége, és megjelenése nemzetközi szinten is megállja a helyét. Reményteljesnek látszik, ha az itt tapasztalt szellemiség és szakmai tudás párhuzamosan haladnak tovább, ezek a színek teret fognak hódítani a futball történetében, de Budakeszi életében bizonyosan!

Ha Te is meg akarsz győződni minderről, látogass el Hozzájuk, a Budakeszi Labdarúgó Akadémiához!
Egy edzésre, ahol Gyermekeink alázattal küzdik le napi fáradalmaikat, egy jó mérkőzésre, ahol összetartanak, és kiállnak egymásért, vagy akár a Karácsonyi Ünnepségre, ahol a Szeretet meggyőző erejét tapasztalhatod!

Még rengeteg élmény vár azokra, akik ebbe a Csapatba tartoznak, nemcsak a hétköznapok forgatagában, hanem a minden évben megrendezett táborok, és utazások alkalmával, ahol más sport- kultúrákkal ismerkedhetnek meg a játékosok.

Ha ennek Te is részese lehetsz, már nyertél

Tofi

vissza     nyomtatás     cikküldés
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR