Edzőink

Somogyi Zoltán


Somogyi Tibor


Kutasy Pál
Pali bácsi

Kiss Baranyi Sándor
Sanyi bá

 
2013-11-25
2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25 2013-11-25
 

Somogyi Tibor

Somogyi Tibor Több kép Mindent, amit tudok a szüleimnek köszönhetek. Ahova most eljutottam csak is az õ érdemük.
6 éves korom óta focizok. Apummal ismertem meg elõször ezt a sportágat.
A Nagybaracskai Általános Iskolában kezdtem tanulmányaimat, majd a Rosti Pál gimnáziumban folytattam, amikor a Dunaferr SE játékosa lettem. Onnan mint kitûnõ tanuló bejutottam a TF-re. Jelenleg is ott tanulok tesnevelõ tanár-rekreáció szakon. Példaképemnek nem nevezek meg senkit, mint sportoló persze vannak kiváló jó sportemberek(lásd Zidane, Beckham).
De igazi pédaképeim a szüleim.
Eddigi klubjaim: BLSE, DUNAFERR, NAGYBARACSKAI SK.
Szabadidõmben szinte mindig moziba járok, ami annyit jelent hogy akár hetente kétszer is hajlandó vagyok megnézni egy jó filmet. Általában egyedül megyek és minden filmrõl, amit láttam, írok pár sort. Más különösebb hobbim nincs.

vissza     nyomtatás     cikküldés
Menetrend


Életmód
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS II. rész
Elõzõ fejezetünkben az immunrendszer fogalmáról, mûködésérõl és jelentõségérõl olvashattatok. Az immunrendszer az egész szervezetet behálózva védelmezi azt. Immunaktivitásunk majd 2/3-a a gyomor-bélrendszerhez kötõdik. Az immunrendszer zavartalan mûködéséhez azonban elengedhetetlen a hibátlanul mûködõ idegrendszeri és hormonális szabályozás is.
 
ÉLETERÕ ÉS IMMUN - AKTIVITÁS I. rész
Lassan és kíméletesen közeledik a téli idõjárás. Ilyenkor, akárcsak kora tavasszal, jó, ha résen vagyunk, mert lazább öltözékünk miatt könnyebben megfázhatunk. Mozgás közben ugye nem fázunk, de amint megállunk, kivizesedve meghûlhetünk, és estére, bizony ránk köszönt a hideg is. A sportolóknak ebben a tekintetben igen nagy elõnyük, hogy az aktív és rendszeres mozgástól, és mert jobban odafigyelnek a táplálkozásra, szervezetük nagyon erõs. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogékony a betegségekre, hamar képes a regenerálódásra. Hogy megõrizzük, illetve egyensúly vesztés esetén visszanyerjük egészségünket, fontos, hogy tisztában legyünk szervezetünk mûködésével.
 
MOB-program az utánpótlás egészséges táplálkozásáért
Kétszázezer hazai utánpótláskorú sportolóhoz szeretné eljuttatni üzenetét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tudatos sporttáplálkozás fontosságáról.
 
de   de

ROOTOR