A klubról

A klubról

Szívből köszöntelek a Budakeszi Labdarúgó Akadémia honlapján.

Egy klubról, mely a közösségről, a gyermekek mosolyáról, öröméről, az élményekről, a barátokról és a barátságokról szól.
Ahol mindenki fontos, mindenki a legfontosabb.

Ahol teljesen elmerülnek a gyerekek az "itt és most" képzeletében és varázslatában, zabolátlan élvezetében, barátságos versengésben - a vereség félelme nélkül - és a labdarúgás mozdulatainak és technikájának állandó ismétlésében.

Ahol lelkesedést látok a labda iránt, folyamatos cselekvést, játékosságot, együttműködést, versengést, kötelességtudatot, kihívást, ünneplést, élvezetet és rengeteg energiát.

Ahol a gyermekek imádnak játszani és élni, a labdarúgás által, egy vidámabb életet.
Ahol a suhanó labdák, a hálók, a zöld gyepszőnyeg, a színes mezek, a pályát határoló szögletzászlók, a lelkes ellenfél és a barátok, csapattársak mind-mind ösztönző tényezők a fiatal játékosoknak. Ahol az egyéni megoldásokat és a kreativitást díjazzák a futballban, és a gyerekek élvezik a problémák megoldását és a kísérletezést.

A labdarúgás, a legnemzetközibb sport, elsősorban szociális esemény.
Véleményem szerint a legjobb módja annak, hogy egy gyerek egy közösség, falu vagy város tagjává váljon, ha jelentkezik a futballklubba.

A Budakeszi Labdarúgó Akadémia tagjának lenni ezért olyan életforma, ami elősegíti a társadalomba való beilleszkedést és együttélést, lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy naponta fejlődjenek, barátságokat építsenek ki, és jól érezzék magukat.

Az álom megvalósulni látszik.
2005 szeptembere óta együtt álmodjuk.

Érezd otthon magad! Ismerkedj a BLA - család tagjaival, életével, hétköznapjaival és eredményeivel. Nézegesd azt a tengernyi fotót, melyek közelebb visznek a mi világunkhoz.

Legyél rendszeres látogatója a Budakeszi Labdarúgó Akadémia honlapjának itt, az Interneten és szeretettel várunk foglalkozásainkon, rendezvényeinken!

Budakeszi, 2007-05-03
Kiss Baranyi Sándor
Alapító


Letölthető dokumentumok